Kapper zonder afspraak Rotterdam

Breng een bezoekje aan de kapper, zonder een afspraak te maken wanneer u in Rotterdam bent. Neem plaats in de kappersstoel en geniet van een heerlijk kopje koffie of thee. Ondertussen horen wij graag wat uw wensen zijn. De puntjes bijknippen of een heuse metamorfose? Laat u inspireren en verrassen door onze enthousiaste kappers. Sorelle Haarmode heet u graag van harte welkom.

Een bezoek aan de kapper zonder afspraak in Rotterdam

U heeft heerlijk gewinkeld in Rotterdam en u wilt zonder afspraak naar een professionele kapper in de buurt. Maar waar kunt u terecht? Bij Sorelle Haarmode natuurlijk! Loop binnen en laat uw haar wassen, knippen en/of föhnen Wilt u uw haren laten kleuren of heeft u iets specifieks in gedachten? Ook dan bent u van harte welkom. Hiervoor vragen wij u wel om van tevoren een afspraak te maken. Zo weten wij zeker dat wij u de aandacht kunnen geven die u verdient.

Welk kapsel past bij de vorm van mijn gezicht?

Een kapsel bepaalt een groot deel van uw uitstraling. Daarom is het belangrijk dat u een kapsel kiest dat goed bij de vorm van uw gezicht past. Uiteraard geheel aansluitend bij uw wensen. Inspiratie nodig? Neem eens een kijkje in ons modellenboek of volg ons op Pinterest. Zowel zonder als met afspraak helpt de kapper uit Rotterdam u graag. Vragen? Onze vestiging aan de Keizerswaard 81 bereikt u via het telefoonnummer 010-4824071. Wilt u ons bezoeken aan het Samuel Esmeijerplein? Bel dan naar 010-4207609.

Anderen bekeken ook:

Kapper Lage Land | Kapper Barendrecht | Kapsalon Middenbaan
  • Zorgvuldig advies
  • Deskundige haarstylisten
  • Nieuwste trends en innovaties
  • Geknipt voor al uw wensen