Kapper Barendrecht

Kom langs bij de gezellige kapper in Barendrecht en laat u verwennen. Wat heeft u in gedachten? Wassen, knippen, föhnen? Of bent u toe aan iets nieuws? Onze kappers zijn op de hoogte van de laatste haartrends en volgen regelmatig trainingen op het gebied van haarmode. Uw haar is bij Sorelle Haarmode in goede handen.

De kapper in Barendrecht voor dames, heren en kinderen

Iedereen is van harte welkom bij in onze kapsalon in Barendrecht. Heeft u iets specifieks in gedachten? Laat het ons vooral weten. Wij gaan namelijk geen uitdaging uit de weg. Zowel dames, heren als kinderen zijn bij ons van harte welkom. Wilt u wel iets anders met uw haar, maar weet u nog niet precies wat? Neem eens een kijkje in het modellenboek of loop binnen in onze kapsalon in Barendrecht. Onze enthousiaste kappers staan voor u klaar en voorzien u graag van persoonlijk advies onder het genot van een kopje koffie of thee.

Leuke acties bij de kapsalon in Barendrecht

Houd onze website in de gaten voor leuke acties en nieuwsberichten. Laat u inspireren en spaar voor hoge kortingen. Bij elk bezoek aan onze kapsalon in Barendrecht ontvangt u voor elke euro die u besteedt, 10 punten. Zo lopen de kortingen als snel op. Bij 1000 punten krijgt u namelijk al €2,- korting op een product naar keuze.

Een knipbeurt zonder afspraak

Wij werken zowel zonder als met afspraak. Voor het wassen, knippen en föhnen van uw haren kunt u gewoon bij ons binnenlopen. Bent u geïnteresseerd in een permanent? Gelieve een afspraak te maken, bel naar het telefoonnummer 0180-616286.

Anderen bekeken ook:

Online afspraak maken kapper Barendrecht | Kapper zonder afspraak Rotterdam | Kapper IJsselmonde
  • Zorgvuldig advies
  • Deskundige haarstylisten
  • Nieuwste trends en innovaties
  • Geknipt voor al uw wensen