Kapper IJsselmonde

Laat u verrassen door de kapper in de omgeving van IJsselmonde. Zowel heren, dames als kinderen zijn van harte welkom bij Sorelle Haarmode. Met ruim 25 jaar ervaring is uw haar bij ons in goede handen. Heeft u een kapsel in gedachten of wilt u alleen de puntjes bij laten knippen? Wat uw wensen ook zijn, wees welkom in onze kapsalon nabij IJsselmonde.

Loop binnen bij de kapper in de omgeving van IJsselmonde

Voor een knipbeurt hoeft u geen afspraak te maken. Heeft u een keer tijd over of bent u toevallig in de omgeving van IJsselmonde? Loop gerust bij ons binnen. Onze enthousiaste kappers helpen u graag. Wilt u gebruik maken van een van onze Finish behandelingen? Dan is het wel gewenst om een afspraak te maken. Zo kunnen wij u extra goed van dienst zijn.

Sparen voor leuke kortingen

Na uw bezoek aan onze kapsalon in Barendrecht of Rotterdam, nabij IJsselmonde ontvangt u punten. Voor elke euro krijgt u 10 punten. Heeft u bijvoorbeeld 5000 punten gespaard? Dan ontvangt u €10,- korting op een product. Zo wordt een bezoek aan onze kapsalon in buurt van IJsselmonde wel erg leuk. Houd onze nieuwspagina goed in de gaten voor leuke nieuwtjes en aanbiedingen.

Een nieuw kapsel volgens de laatste haartrends

Regelmatig volgen onze kappers trainingen om de nieuwste kniptechnieken onder de knie te krijgen zodat u verzekerd bent van een prachtig kapsel. Bent u al op de hoogte van de huidige trends? Neem eens een kijkje in ons modellenboek en laat u inspireren. Een mooi kapsel gezien? Laat het ons weten. Wij zien u graag binnenkort in onze kapsalon nabij IJsselmonde. Voor het maken van een afspraak of voor het stellen van een vraag belt u eenvoudig naar het telefoonnummer 010-4824071.

Anderen bekeken ook:

Kapper Barendrecht | Kapsalon Middenbaan | Kapper Lage Land
  • Zorgvuldig advies
  • Deskundige haarstylisten
  • Nieuwste trends en innovaties
  • Geknipt voor al uw wensen